Changeset 3362


Ignore:
Timestamp:
Jan 19, 2017, 12:08:20 PM (4 years ago)
Author:
joamuran
Message:

fixed

File:
1 edited

Legend:

Unmodified
Added
Removed
 • lmd/trunk/fuentes/admin-center-ltsp.install/lliurex-ltsp/src/help/ca-ES@valencia/ltsp-client-management.md

  r2694 r3362  
  1818
  1919* **Autologin**: Si aquesta opció està activada, i els camps nom d'usuari d'autologin i contrassenya estan establerts, ens servix per arrancar automàticament la sessió d'aquest usuari en el client, sense necessitat de passar per la finestra d'inici.
  20 * **Força l'arrencada com a client lleuger**: Si s'activa forçarà que el client s'utilitze com a client lleuger, encara que la resta de l'aula estiga configurada per llançar-se com a client semilleuger.
  21 * **Opcions extra**: Permet configurar moltes altres opcions avançades en mode text. Podem trobar les diferents opcions d'arrencada <a href="http://manpages.ubuntu.com/manpages/trusty/man5/lts.conf.5.html" target="_blank">al següent enllaç</a>
   20* **Força l'arrancada com a client lleuger**: Si s'activa forçarà que el client s'utilitze com a client lleuger, encara que la resta de l'aula estiga configurada per a executar-se com a client semilleuger.
   21* **Opcions extra**: Permet configurar moltes altres opcions avançades en mode text. Podem trobar les diferents opcions d'arrancada <a href="http://manpages.ubuntu.com/manpages/trusty/man5/lts.conf.5.html" target="_blank">al següent enllaç</a>
Note: See TracChangeset for help on using the changeset viewer.