Sobre webcams

La webcam és l'element tècnic determinant per al correcte funcionament de eViacam. La imatge que proveeix aquest dispositiu a l'aplicació ha de complir els següents requisits:

Velocitat de captura

És el nombre d'imatges per segon que la webcam transmet a l'ordinador. Aquest valor s'indica en fps (fotogrames per segon) i hauria de ser igual o superior a 25 fps, en cas contrari el funcionament es veurà sensiblement deteriorat. Pot comprovar aquest valor a l'extrem inferior esquerre de la finestra principal. Tingueu en compte que la velocitat de captura pot reduir-se a causa de factors externs com la il·luminació de la sala. Si això passa pot ser necessari ajustar les opcions de la càmera manualment a través del diàleg de configuració de la mateixa.

Qualitat de la imatge

La càmera ha de transmetre una imatge nítida i sense pertorbacions. Per obtenir uns bons resultats utilitzi una càmera d'alta qualitat amb lents de vidre i sensor CCD. A més és possible que calgui ajustar l'opció d'antiparpelleig en funció de la freqüència (50/60 Hz) de la xarxa elèctrica de la seva zona.

Resolució de la imatge

És la grandària (en píxels) de la imatge capturada. Enable Viacam sempre intentarà emprar una resolució de 320x240 píxels.

Tornar a l'inici